Які документи потрібні для участі у тендері. Ціна супроводження тендеру

«Захищаємо ваші інтереси знаннями і досвідом.»

Зал Дмитро Олександрович
E-mail
zal@prikhodko.com.ua
Номери телефонів
+38 (073) 007-44-70

Спеціалізується на захисті авторських прав, винаходів, патентів, торговельних марок, супроводженні тендерів, захисті прав споживачів, спорах зі страховими компаніями, юридичному супроводі у справах про адміністративні правопорушення.

Зв'язатися зараз

Які документи потрібні для участі у тендері. Ціна супроводження тендеру

Час прочитання: 3 хв.

Публічні закупівлі в сучасному світі займають важливе місце в економічному житті кожної країни. Ця процедура визначає, яким чином державні ресурси та кошти спрямовуються на придбання товарів і послуг для задоволення потреб суспільства. Зважаючи на значущість та масштаб публічних закупівель, актуальність даної теми стає надзвичайно важливою. Однак, для успішної участі у тендері необхідно володіти знаннями щодо того, які документи слід подавати на електронний майданчик Прозоро. А тому якщо на практиці ви зіштовхнулись із такими питаннями, то юридична компанія “Приходько та партнери” надасть вам аргументовані відповіді на них.

Чи існує універсальний перелік документів для участі в тендері?

На даний момент, скласти універсальний пакет документів, щоб підходив для кожного окремого тендеру неможливо, оскільки вимоги замовників завжди є різними і в свою чергу залежать від виду предмета закупівлі. До прикладу, для тендера на придбання газу, електроенергії чи фармацевтичної продукції передбачає наявність у постачальника відповідних ліцензій. А якщо ви хочете виграти тендер стосовно проведення ремонтних робіт, необхідно в такому випадку грамотно скласти кошторис тощо.

Таким чином, в залежності від кожного виду тендеру перелік необхідних документів може змінюватись. Проте існує стандартизований пакет документів, який вам точно знадобиться для участі в тендері.

Порада! Якщо вам потрібно подати правильно необхідну документацію для участі в тендері, то звертайтесь до юридичної компанії “Приходько та партнери”. Ми дамо відповіді на всі ваші питання та проконсультуємо на рахунок цінової політики компанії.

Які основні документи існують для участі в тендері?

Загалом такі документи можна поділити на наступні категорії:

  • Документи, що можуть підтвердити особу учасника. Копія паспорта громадянина України (зазвичай перші сторінки та ті, де вказане місце реєстрації) або копія іншого документа, передбаченого ст. 13 Закону “Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України”;
  • Установчі документи. Юридичні особи для участі в тендері повинні надати статут або інший установчий документ організації (це може бути як оригінал, так і копія останньої редакції статуту);
  • Кваліфікаційні документи. Вони повинні підтверджувати вашу кваліфікацію в наданні певних послуг чи доставки товарів. Наприклад, сертифікати від іноземних або державних компаній, досвід роботи у певній галузі тощо;
  • Тендерна пропозиція. Зазвичай включає в себе умови, пропозиції стосовно ціни, технічних характеристик, термінів виконання робіт або поставки товарів, а також будь-яку іншу інформацію, що відповідає вимогам, зазначеним у документації тендеру;
  • Документи, що підтверджують статус платника податків. Це можуть бути копії довідки платника ПДВ або єдиного податку, або оригінали свідоцтв.
  • Документи, що підтверджують відсутність підстав для відхилення тендерної пропозиції. До прикладу такими підставами можуть бути скоєння злочинів з корисливих мотивів, значна заборгованість у сплаті обовʼязкових платежів тощо.

АВТОАДВОКАТ ПО СТ. 130 КУоАП

Варто зазначити, що окрім тендерних документів для участі в публічних закупівлях також можуть знадобитись електронні підписи учасників.

Памʼятайте! Точний перелік документів та вимоги для участі в публічних закупівлях можуть відрізнятись в залежності від кожного конкретного випадку.

Якщо ви не знаєте, які документи слід подавати для участі в тендері, то в такому випадку вам не обійтись без допомоги від кваліфікованих юристів - адвокатського бюро “Приходько та партнери”.

Наші фахівці завжди готові проконсультувати вас на рахунок питань, які будуть виникати в процесі співпраці, адже ми спеціалізуємось на публічних закупівлях та маємо значний досвід роботи саме у цій сфері. Для розрахунку ціни на супроводження тендеру заповніть форму нижче.

 

Розрахувати вартість допомоги:

1 питання

Вашою справою займалися інші юристи?

Так
Ні

2 питання

Ви знаходитесь в Києві чи Київській області?

Так
Ні

3 питання

Юридична допомога Вам потрібна терміново?

Так
Ні
E-mail
zal@prikhodko.com.ua
Номери телефонів
+38 (073) 007-44-70

Спеціалізується на захисті авторських прав, винаходів, патентів, торговельних марок, супроводженні тендерів, захисті прав споживачів, спорах зі страховими компаніями, юридичному супроводі у справах про адміністративні правопорушення.

Зв'язатися зараз
Наскільки стаття була корисною? Оцініть:

5

Кількість оцінок:

12

20%
знижка
Якщо ми не
передзвонимо
протягом дня
Консультація
Юридична компанія
Залиште заявку на юридичну допомогу прямо зараз:
Найкращі юристи
Чесна ціна
Працюємо швидко
Онлайн / офлайн консультація