Напрямки

Напрямки - povernennya konfiskovanogo tovaru

Звернення в ЮК «Приходько та Партнери» – це можливість фахового вирішення правового питання будь-якого напрямку та будь-якого рівня складності.

Юридична компанія «Приходько та Партнери» об’єднує в міцну та злагоджену команду юристів та адвокатів, аудиторів та фінансистів, нотаріусів та приватних виконавців, арбітражних керуючих та експертів з оцінки майна, митних брокерів та бухгалтерів. Мета такого об’єднання – створити умови для максимального задоволення потреб споживача правових послуг. Якщо ви заходите до нашого офісу, телефонуєте нам чи пишете, то вам не доведеться звертатися додатково в інше місце. Щоб клієнтам було настільки зручно, ми невпинно працюємо.

Відразу і назавжди засновник та управляючий партнер компанії Андрій Приходько відмовився від ідеї залучення в команду багатопрофільних фахівців. Натомість в компанії зібрані лише фахівці зі спеціалізацією. Кожен відповідає за свою ланку роботи, досягнув у ній високих показників ефективності та професіоналізму. Серед нас – фахівці зі статусом «найкращий адвокат України» у своєму напрямку, знані експерти з кримінального процесу, медіації, сфери девелопменту, митного та міграційного права.


Напрямки - commercial building БІЗНЕСУ ми пропонуємо комфортне комплексне юридичне та/ або бухгалтерське обслуговування на умовах договору аутсорсингу, а також разові консультації для вирішення будь-яких нагальних правових питань. Наразі юристи нашої компанії готові надавати послуги з супроводу релокації бізнесу, як в межах території України, так і за кордон. Ще до початку агресії РФ проти України ми накопичили досвід правової допомоги для виходу компаній на транснаціональний рівень. Завдяки мережі партнерів нами здійснюється реєстрація компанії у ЄС або в інших юрисдикціях світу, супровід відкриття корпоративних рахунків в іноземних банках й таке інше.

Нами традиційно надаються найнеобхідніші для ведення підприємництва послуги, серед яких – стягнення дебіторської заборгованості, податкове планування та податкова оптимізація, вирішення корпоративних спорів, розробка та аналіз договорів з контрагентами, супровід отримання ліцензій та інших дозвільних документів, оскарження рішень контролюючих органів. Наша команда готова глибоко вивчати специфіку бізнесу наших клієнтів, щоб допомогти оптимізувати корпоративну структуру і систему управління, а також ліквідувати будь-які лазівки для рейдерського захоплення чи правопорушень з боку найманих працівників.

Щоб бути якнайкориснішими для своїх клієнтів, адвокат для бізнесу нашої компанії готовий надавати такі інноваційні юридичні послуги, як Compliance, Forensic та Due diligence. Нами ефективно розвивається практика White-collar crime – захист ТОП-менеджерів та інших співробітників компаній у справах про економічні злочини. Повсякчас ми незмінно залишаємося надійними партнерами в питаннях налагодження комунікації між бізнесом та державними органами. Підприємці завжди можуть розраховувати на нашу допомогу на митниці та у податковій службі.


Напрямки - business insurance ПРИВАТНИМ КЛІЄНТАМ наша команда допомагає вийти зі складних ситуацій, по можливості – без суттєвих фінансових втрат та значних хвилювань. Якщо вам потрібен адвокат в Києві, який готовий пройти суди всіх інстанцій, та відстояти позицію свого довірителя, ви звернулися за адресою. Крім фаховості наша перевага – щоденна практика. Ази права знає кожен юрист, а кожен більш-менш уважний адвокат знає загальні підходи до вирішення того чи іншого питання. Проте лише фахівець з ТОП адвокатів України знає правові позиції конкретних суддів та використовує нестандартні рішення. Все це на основі щоденного вирішення аналогічних справ. І в команді ЮК «Приходько та Партнери» фахівці саме такого рівня.

За нашої підтримки ви зможете раз та назавжди урегулювати проблему з боргом за кредитом або поділити майно після розірвання шлюбу, стягнути аліменти або розлучитися з іноземцем, який перебуває за кордоном. Більшість наших клієнтів приходить наразі до нас через «сарафанне радіо», нас радять на незалежних майданчиках з розміщення відгуків. Ви можете в цьому легко переконатися самі, набравши в пошуковому віконці запит: «юридична компанія хороші відгуки». Гортаючи сторінки ЗМІ, ви можете натрапити на фаховий коментар від когось з членів нашої команди. А дивлячись телевізор, побачити когось з нас на екрані. Ми медійні, експертні та клієнтоорієнтовані.

Фахівці нашої команди твердо стоять на позиції захисту прав людини та громадянина. Нами накопичений достатній досвід для того, щоб пройшовши всі інстанції національної системи правосуддя, подати скаргу до Європейського суду з прав людини. Як того вимагає час, наша компанія готова допомагати людям, що постраждали від війни, зокрема – з отриманням відшкодування за втрачене майно та у вирішенні проблем внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Юридичні консультації у Києві, в нашій компанії, дозволяють багатьом заново під іншим кутом подивитися на свою проблему та побачити вихід з тупика.


Напрямки - global team ІНОЗЕМЦЯМ та апатридам у нашій компанії надається широкий спектр міграційних послуг від отримання тимчасової чи постійної посвідки на проживання до супроводу набуття громадянства через натуралізацію або іншим шляхом. Ми готові працювати з різними сценаріями та розвитком подій, в тому числі – в умовах ускладнень, викликаних війною. Наразі ми входимо в ТОП юридичних компаній з міграційної практики, бо маємо чимале чимало кейсів з успішного врегулювання спорів з міграційною службою. Якщо багато хто опускає руки, ми продовжуємо відстоювати інтереси клієнта, і зрештою досягаємо результату.


Напрямки - information desk ВІЙСЬКОВИМ наша юридична компанія успішно надавала послуги ще до широкомасштабного військового вторгнення РФ в Україну. Ми домагалися в адміністративному порядку або через суд справедливого перерахунку пенсій та виплат у зв’язку з інвалідністю. На разі коли до Збройних Сил України та підрозділів територіальної оборони потрапили десятки тисяч українців, проблеми юридичного характеру будуть накопичуватися, неначе сніжна лавина. Тому ми налаштовані надавати самі різні види правової допомоги від врегулювання відносин військового з роботодавцем до отримання соціальних виплат.

Напрямки - urb 4717 scaled

Юридична сфера зараз, як ще ніколи раніше, зазнає стрімких змін. Щоб бути «на гребені хвилі» за таких умов потрібен високий ступінь адаптивності та вміння швидко освоювати великі масиви нової інформації. З одного боку, війна в Україні зумовила внесення суттєвої кількості змін у національне законодавство. З іншого – посилення євроінтеграційних процесів та облаштування тимчасово за кордоном великої кількості українських біженців посилили потребу в хорошому знанні міжнародного права, насамперед – законодавства ЄС. Правова допомога фахівців нашої компанії враховує ці тенденції. Вже зараз серед наших послуг доступна консультація адвоката з питань набуття особою тимчасового захисту у ЄС.

Ми гнучкі, ефективні та сильні у своїй ніші, вмотивовані на 100% робити свою справу сьогодні краще, ніж учора. Надійною юридичною підтримкою ми посилюємо своїх клієнтів. Натомість можемо разом радуватись досягненням у бізнесі чи встановленню справедливості у приватному житті. Люб’язно просимо до нас!