«Я особисто гарантую, що ми чесно і порядно виконаємо свою роботу!»

Приходько Андрій Анатолійович

Адвокат, доктор юридичних наук, визнаний медійний експерт з юридичних питань, юридичний радник відомих політиків та бізнесменів.

Зв'язатися зараз

АДВОКАТ ДЛЯ VIP (ВІП) КЛІЄНТІВ

Приходько Андрій Анатолійович - prikhodkov4 1

АДВОКАТ ДЛЯ VIP (ВІП) КЛІЄНТІВ

Автор

Приходько Андрій Анатолійович

АДВОКАТ ДЛЯ VIP (ВІП) КЛІЄНТІВ КИЇВ

Для кого?

Якщо Ви успішна людина, Ви звикли брати від життя усе найкраще – автомобіль, одяг, сервіс і тд … читайте далі.

Я вважаю, що у кожної людини, яка досягла певного успіху в житті, незалежно від того Ви бізнесмен, чи політик, чи медійна особа або у Вас просто достатньо коштів, щоб брати від життя найкраще – так само як хороший автомобіль повинен бути хороший адвокат – найкращий адвокат, щоб Ви були завжди на крок попереду Ваших проблем, Ваших конкурентів, Ваших опонентів, і кожну чергову проблему перетворювали на чергову перемогу!
Андрій Приходько

Тому, якщо вам потрібна краща юридична фірма, а точніше найкращі адвокати або юристи і Ви з розумінням відноситесь до того, що якісні юридичні послуги не можуть бути дешевими, то Ви потрапили в потрібне місце. Це простий факт, висока якість – висока вартість!

Тому, якщо Ви

  • Політик
  • Медійний діяч
  • Державний діяч
  • Зірка шоу-бізнесу
  • Спортсмен
  • Бізнесмен
  • або просто успішна людина, читайте далі…

Для чого?

Різниця між просто адвокатом та топовим (найкращим) адвокатом полягає в тому, що топовий адвокат – це адвокат, який не просто знає закони, а має відповідні знання в психології, економіці і в юриспруденції, має достатній досвід роботи з правоохоронними органами, судами та іншими структурами, і головне завжди може знайти оптимальне нестандартне рішення будь-якої проблеми, навіть коли усі інші адвоката та юристи сказали, що ситуація безнадійна.

Адвокат для VIP клієнта – це не просто найманий співробітник, це Ваш колега і особистий радник з будь-яких питань. Захист і супровід ВІП клієнта – це основне завдання персонального адвоката.

 

Я переконаний, що топовий персональний адвокат повинен вирішувати як мінімум такі завдання:

Вирішення питань пов’язаних з фінансами клієнта, в тому числі за межами України

Якщо Ви дійсно ВІП клієнт, то ваша діяльність уже давно вийшла за межі України, а тому потрібен дійсно професіонал, який розуміється на законодавстві різних країн, може порадити безподаткові або низько податкові зони, розуміє роботу банківської системи та може прогарантувати безпеку Ваших коштів де б вони не були.

Вирішувати питання з податками, в тому числі координувати планування та оптимізацію оподаткування Вашого бізнесу.

Чітко розуміти роботу податкових та контролюючих органів, швидко отримувати потрібну інформацію, та в будь-який момент провести аудит бізнесу, для розуміння податкових ризиків.

Забезпечити безпечне інвестування в купівлю нерухомості, бізнесу, інших активів.

Для цього потрібно чітко розуміти схеми обману, рейдерства, шахрайства і тд., а також мати можливість швидко перевіряти інформацію та чітко розуміти механізми захисту.

Захист від правоохоронних органів (Прокуратура, Податкова, НАБУ, ДБР, Поліція, НАЗК).

Нажаль в Україні сьогодні усі успішні люди піддаються утискам з боку правоохоронців, інколи такі дії – це чисте вимагання коштів. Тільки досвід роботи Вашого адвоката в правоохоронних органах може гарантувати Вам не просто захист, а й упередження можливих атак.

Юридична підтримка 24/7 – до досягнення позитивного результату!

Процес розлучення, поділу майна, стягнення заборгованості з боржників, переговори з державними органами і т.д.

Переговори від Вашого іменні в складних ситуаціях

з Вашими конкурентами, пресою або телебаченням, підготовка публічної правової позиції.

І якщо, Ваш адвокат не справляється з роботою, або Ви відчули невпевненість в ньому читайте далі…

Чому Я, адвокат Андрій Приходько?

Декілька слів про себе.

Усе своє життя я мав найвищі показники в навчанні, адже я вважаю, що проблему можна вирішити тільки тоді коли ти знаєш як її вирішувати. Саме тому, я закінчив школу з золотою медаллю, маю три вищі освіти з відзнакою (юридична, правоохоронна, економічна), я є кандидатом юридичних наук в сфері цивільного права та процесу, сімейного та міжнародного приватного права та доктором юридичних наук в сфері адміністративного права та процесу, фінансового та інформаційного права.

Де б я не працював, я та мої підлеглі досягали найвищих показників, це і в оперативних та слідчих підрозділах поліції, в прокуратурі, в Державному підприємству НАК «Нафтогаз України» і сьогодні в адвокатурі.

Сьогодні PRIKHODKO&PARTNERS – краща юридична компанія в Києві, та можливо і в Україні з точки зору вирішення складних справ і з точки зору впровадження інноваційних підходів в юриспруденції, адже мені вдалось зібрати команду фахівців в сфері економіки та аудити, оподаткування, ліцензування, нерухомості та земельних питань, міграційних питань, сімейних питань та спадкування, ну і звичайно адвокатів, які розуміють як працюють правоохоронні органи, і як з ними боротись.

Доказом мого досвіду, знань і умінь вирішувати складні завдання є постійна участь в публічних медійних обговореннях різних складних проблем, на всеукраїнських телеканалах – Інтер, Прямий, СТБ, Kyiv Live, 1+1 і т.д.

Сьогодні я визнаний консультант в Кабінеті Міністрів України та профільних міністерствах, в комітетах Верховної Ради України, в Національному агентстві з питань запобігання корупції, державних установах та підприємствах.

Якщо Ви дочитали до кінця, і прийшли до висновку, що Вам потрібен якісний юридичний захист і безпека – записуйтесь на консультацію!

Вартість консультації складає 1000 доларів США.

 

Впевнений, що мені достатньо 30 хвилин, щоб знайти як мінімум 3 причини, чому я Вам потрібен!

Розрахуйте вартість послуг

1 питання

У Вас є штатний чи свій юрист?

Так
Ні

2 питання

Потреба в адвокаті виникає більше 10-ти разів на місяць?

Так
Ні

3 питання

Юридична допомога Вам потрібна терміново?

Так
Ні

Адвокат, доктор юридичних наук, визнаний медійний експерт з юридичних питань, юридичний радник відомих політиків та бізнесменів.

Зв'язатися зараз
Наскільки стаття була корисною? Оцініть:

5

Кількість оцінок:

12

20%
знижка
Якщо ми не
передзвонимо
протягом дня
Консультація
Юридична компанія
Залиште заявку на юридичну допомогу прямо зараз:
Найкращі юристи
Чесна ціна
Працюємо швидко
Онлайн / офлайн консультація