"Everyone who turns to us frees himself from thinking about his question and gets a result, since we value the most important resource - your time."

Perepelchenko Anatolii

Senior partner

Lawyer, specializing in real estate, corporate, financial, tax, civil and contract law, as well as litigation.

Contact now

Real Estate Lawyer

Юрист з нерухомості у Києві

Нерухоме майно належить до списку найцінніших активів як громадян, так і організацій. Висока вартість та складність оформлення призводять до частих суперечок між власниками, покупцями, спадкоємцями, подружжям, бізнесом та іншими категоріями осіб. Саме тому важливо звернутися до юриста з нерухомості – компетентного представника, який зможе закрити будь-яке питання із цінним майном.

Які проблеми вирішує юрист по нерухомості?

Нерухоме майно – центральна ланка у багатьох угодах і правовідносинах. Громадяни охоче беруть участь в купівлі-продажі і оренді житла, тоді як бізнес активно купує офіси, склади і виробничі приміщення. Оскільки нерухомість належить до найбільш цінних активів, та з нею пов’язана велика кількість конфліктів.

Юрист по нерухомості в Києві допоможе вирішити наступні проблеми:
оформлення договору купівлі-продажу квартири чи будинку;
конфлікти з орендодавцем або орендарем;
конфлікти із забудовниками;
вступ у спадкові права на майно;
визнання права власності;
реєстрація нерухомості в державному реєстрі;
спростування угод.

Таким чином, правовідносини, пов’язані з нерухомим майном, не обмежуються однією лише купівлею або продажем. І громадяни, і організації регулярно стикаються з необхідністю вирішувати конфлікти, визнавати свої права і захищати цінні приміщення. Кожні правовідносини мають свої нюанси, які можна правильно вирішити лише за допомогою послуг юриста з нерухомості.

Що включають послуги юриста з нерухомості?

Будь-які правовідносини, пов’язані з нерухомим майном, обов’язково супроводжуються складанням документів, збиранням доказів та іншими важливими юридичними процедурами. Допомога професійного представника гарантує вам:

комплексний та всебічний супровід угод;
докладні консультації юриста з нерухомості;
збір документів та їх подання до реєстраційного органу;
аналіз договорів;
представництво у судах;
отримання виписок, довідок та іншої документації з реєстрів; оформлення заяви про визнання права власності.

Завдання фахівця – задовольнити ваші інтереси у максимально стислий термін щодо конкретного нерухомого майна. Жодних зайвих дій та затягувань процедур.

Якщо ви хочете стати повноправним власником квартири, перевірити майбутні офіси на наявність правових обтяжень або стягнути з забудовника належну неустойку, звертайтесь до юридичної компанії «Приходько та Партнери».

Що можна дізнатись на консультації юриста з нерухомості?

Мета консультування – точно і ясно розповісти клієнту про його права, обов’язки та можливості щодо конкретного нерухомого майна.

Юридическая консультация по недвижимости позволит вам:
отримати детальне пояснення норм чинного законодавства;
дізнатися про підсумки останніх судових рішень, які пов’язані з вашою проблемою;
отримати готову інструкцію та керівництво до дій;
заручитися підтримкою досвідченого спеціаліста.

Саме через консультування юрист простою мовою розкриє особливості чинних законів і пояснить конкретні варіанти, доступні для клієнта. За допомогою консультації ви зможете закрити будь-яке питання, дізнатися точні порядки взаємодії з державними органами та список документів, необхідний для майбутнього судового розгляду.

Навіщо потрібний юридичний супровід угод з нерухомістю?

Будь-який договір, пов’язаний з квартирою, офісом або виробничим приміщенням, включає велику кількість пунктів, за якими сторони повинні узгодити власні інтереси. Якщо один із учасників угоди перебувають у слабкому становищі (наприклад, під час укладання договору із забудовником чи іншою великою організацією), він ризикує йти на приводу в протилежної сторони. Те саме стосується і покупки житла – поширені ситуації, коли первісні власники приховують важливі відомості про об’єкт та надають потенційним покупцям неправдиву інформацію.

Щоб не опинитися у слабкому становищі та домогтися задоволення своїх інтересів, необхідно звернутися до юриста з нерухомості у Києві.

Представник допоможе:

узгодити важливі пункти правочину без впливу та тиску іншої сторони;
забезпечити повне задоволення інтересів клієнта;
зібрати всі необхідні додатки до договору;
правильно заключити правочин на абсолютно законних підставах.

Щоб не купити «кота в мішку» або не платити зайві кошти по прихованих пунктах угод, найкраще звернутися за допомогою до юриста для покупки квартири у Києві. Рекомендація корисна і для бізнесу, який хоче оформити для себе відповідний склад, торгову точку, офіс чи інше комерційне приміщення для своєї діяльності.

Як юрист може допомогти у суперечках із забудовниками?

Конфлікти із забудовниками – справжня «класика жанру», в якій ошукані пайовики з року в рік намагаються притягнути будівельні компанії до відповідальності. Але успіх у цій справі цілком залежить від юридичної грамотності слабкої сторони. Юрист з новобудов у Києві здатний:

зібрати докази некомпетентності забудовника;
скласти претензію на адресу будівельної організації;
стягнути збитки та неустойку з порушника у судовому порядку;
розірвати договір пайової участі та повернути витрачені кошти.

Жодних зайвих очікувань та компромісів з будівельними компаніями. Ваші права були порушені, і відповідальна сторона має компенсувати ваші збитки.

У суперечках із забудовниками важливо своєчасно звернутися до компетентного представника. В іншому випадку ви будете місяцями домагатися від порушника виплат та квартири. Як правило, за тривалих процедур стягнення забудовники вже примудряються заявити про банкрутство або зовсім сховатися. Саме тому важлива підтримка юриста по новобудовах, який не допустить порушення ваших прав.

Допомога юриста у реєстрації нерухомості

Права на нерухоме майно, а також пов’язані з ним обтяження, підлягають державній реєстрації в Україні. Це загальне правило існує у всіх розвинених правопорядках. Держава чудово розуміє, що житло, як і інша нерухомість, відносяться до цінних та великих активів, і з метою відкритості ринку та безпеки власників було встановлено обов’язок фіксації їхніх прав.

Юрист з нерухомості у Києві зможе:
зібрати необхідні докази вашого права власності;
скласти заяву на державну реєстрацію прав;
отримати свідоцтво про реєстрацію та виписку.

Попередня держреєстрація потрібна кожному типу нерухомого майна. Жодна цивільна угода не здійснюється без пред’явлення прав власника. Крім того, зареєстрований об’єкт підлягатиме захисту з боку держави, що суттєво полегшить подальші розгляди для власника.

Допомога юриста щодо земельних ділянках та приватних будинків

Житло міцно пов’язане із землею – цей принцип законодавства зобов’язує власників та потенційних покупців заздалегідь піклуватися не лише про безпосередній нерухомий об’єкт, а й територію, на якій він розташовується. Будь-яке відчуження житлового об’єкта без урахування землі неможливе, саме тому власникам рекомендується звертатися до юриста, який спеціалізується на всіх типах нерухомого майна, включаючи земельні ділянки.

Земля має особливий правовий статус і призначення – простими цивільними нормами по нерухомих об’єктах не вийде закрити проблему, що хвилює. Представник повинен уміти дивитися на ситуацію в комплексі та володіти всіма необхідними інструментами для досягнення результату.

Вступ до спадкових прав на квартиру та інші об’єкти

Спадкові відносини нерідко супроводжуються конфліктами між спадкоємцями. Кожна особа прагне привласнити собі найцінніші речі, залишені спадкодавцем. Часто зацікавлені учасники навіть намагаються усунути «конкурентів» — заявляти, що інші особи не мають прав на конкретну річ. Особливо яскраво це проявляється у суперечках щодо нерухомості.

Без юридичної підтримки в цих категоріях справ важко впливати на тиск з боку інших спадкоємців. У той же час компетентний представник зможе зібрати докази ваших спадкових прав і домагань на конкретний об’єкт. Юрист зможе грамотно побудувати взаємодію не лише з іншими учасниками спадкової справи, а й з нотаріусами, які управляють конкретним майном спадкодавця.

Юридична послуга визнання права власності

Побудований об’єкт ще потрібно зареєструвати, інакше будівельник не вважатиметься власником. При цьому сам об’єкт може бути зведений на землі, що належить іншій особі. Тут виникає конфлікт, який можна вирішити лише у судовому порядку. Для цього необхідно скласти позовну заяву про визнання права власності. За допомогою юриста з нерухомості у Києві ви отримуєте гарантовано позитивне рішення суду, яке стане підставою для подальшої державної реєстрації. При цьому представник допоможе заявити про власні права не тільки на самовільне будівництво, а й на інші об’єкти (наприклад, безхазяйні).

Як юрист з нерухомості може допомогти у вашій проблемі?

Завдання компетентного представника – забезпечити реалізацію ваших прав щодо нерухомого майна. Для цього юрист з нерухомості:

збере всі необхідні докази у справі;
спростує доводи протилежної сторони спору;
виступить представником у державних органах;
підготує документи для реєстрації.

Юридична компанія «Приходько та Партнери» не перший рік займається правовими питаннями, пов’язаними з нерухомим майном. Ми чудово розуміємо, наскільки важливо правильно оформити об’єкти у власність та не допустити порушень з боку третіх осіб. Саме тому ми:

докладно знаємо актуальне українське законодавство;
регулярно вивчаємо останню судову практику з питань нерухомості;
гарантуємо максимально швидке оформлення прав власності;
володіємо всіма правовими інструментами задля досягнення поставленої мети.

Якщо ви хочете стати повноправним власником, вирішити конфлікт з орендарем або придбати вигідний офіс без «підводного каміння», то звертайтеся до компанії «Приходько та Партнери» — ми знаємо, як потрібно грамотно працювати з нерухомістю в Україні.

Calculate the cost of services

1 question

Did other lawyers deal with your case?

Yes
No

2 question

Do you have documents confirming the ownership of real estate?

Yes
No

3 question

Are you in the status of plaintiff or defendant?

Yes
No
Perepelchenko Anatolii
Senior partner

Lawyer, specializing in real estate, corporate, financial, tax, civil and contract law, as well as litigation.

Contact now
20%
discount
If we do not
call back
during the day
Consultation
Law Company
Leave a request for legal assistance right now:
The best lawyers
Fair price
We work quickly
Online / offline consultation