МАСШТАБУВАННЯ БІЗНЕСУ, МІГРАЦІЯ ДО ЄВРОПИ, ВІДКРИТТЯ ФІРМИ ЗА КОРДОНОМ

«Я особисто гарантую, що ми чесно і порядно виконаємо свою роботу!»

Приходько Андрій Анатолійович

Адвокат, доктор юридичних наук, визнаний медійний експерт з юридичних питань, юридичний радник відомих політиків та бізнесменів.

Зв'язатися зараз

МАСШТАБУВАННЯ БІЗНЕСУ, МІГРАЦІЯ ДО ЄВРОПИ, ВІДКРИТТЯ ФІРМИ ЗА КОРДОНОМ

Час прочитання: 1 хв.
Приходько Андрій Анатолійович - prikhodkov4 1

МАСШТАБУВАННЯ БІЗНЕСУ, МІГРАЦІЯ ДО ЄВРОПИ, ВІДКРИТТЯ ФІРМИ ЗА КОРДОНОМ

Автор

Приходько Андрій Анатолійович

Юридична компанія «Приходько та Партнери» професійно здійснює масштабування бізнесу до країн Європи та інших найбільш розвинутих країн світу, а також здійснює повний спектр міграційних послуг в цих країнах.

Чому це сьогодні актуально?

  • Ви зможете продавати свої товари або послуги за кордоном по значно вищій ціні, в евро або доларах, при цьому витрачати кошти тут у гривні. Маржинальність такого бізнесу відразу виросте в рази.
  • Наявність офіційно зареєстрованого бізнесу в Європі або інших розвинутих країнах дає можливість отримувати кредити менш ніж під 1 відсоток. Що дає можливість фінансувати бізнес процесі значно вигідніше.
  • Страхування бізнесу у Європі на мільйони євро.
  • Отримання європейського виду на проживання або громадянства, що розширює можливості для повноцінного проживання за кордоном або просто подорожах.

Тепер чому звертатись потрібно саме до нас?

Ну основне – ми надійна компанія, яка має репутацію і дорожить нею. А я особисто гарантую якість послуг, а у випадку невдоволення повернення коштів.

Ми реалізовуємо комплексний підхід, де Ви зможете закрити усі Ваші потреби. У нас є потрібні юристи, бухгалтери, маркетологи. Ми забезпечуємо повну логістику (жд або авто транспортом) Ваших активів та персоналу. Крім того, у нас майже у всіх великих містах Європи є офіси, де вони розміщені Ви можете побачити на сайті. Ну і ми забезпечили наявність в кожному з наших офісів фахівців, які спілкуються на зрозумілій для Вас мові, щоб не було бар’єрів в комунікації.

Сьогодні потрібно знаходити нові можливості і рухатись вперед. Моя компанія Вам в цьому Вам допоможе. Записуйтесь на консультацію, радий буду познайомитись особисто.

Розрахувати вартість допомоги:

1 питання

Вашою справою займалися інші юристи?

Так
Ні

2 питання

Ви знаходитесь в Києві чи Київській області?

Так
Ні

3 питання

Юридична допомога Вам потрібна терміново?

Так
Ні
20%
знижка
Якщо ми не
передзвонимо
протягом дня
Консультація
Юридична компанія
Залиште заявку на юридичну допомогу прямо зараз:
Найкращі юристи
Чесна ціна
Працюємо швидко
Онлайн / офлайн консультація